Jordarbejde

Vi har flere års erfaring med forskellige typer jord- og gravearbejde.

Vi hjælper dig med dit jordarbejde

Er du på udkig efter fagpersoner med en høj ekspertise inden for jordarbejde? Så kan du trygt benytte ESD Byg & Materiel ApS. Til dagligt holder vi til i Hillerød nær Fredensborg i Nordsjælland, hvor vores dygtige og veluddannede medarbejdere hjælper vores kunder med alverdens entreprenøropgaver over hele Sjælland. Vi er din oplagte samarbejdspartner, når du skal have udført jordarbejde.

Du får en samlet pakkeløsning på dit jordarbejde

Udover vores speciale i gravearbejde foretager vi også alle tænkelige opgaver inden for kloak- og betonarbejde. Det er netop denne all-around tilgang som gør os i stand til at sikre en god og effektiv byggeproces uden unødvendig ventetid. Spar besværet ved at skulle have flere virksomheder inde over din byggeopgave – hos ESD Byg & Materiel ApS sfår du en samlet pakkeløsning. Står du over for et større byggeprojekt? Så har vi også specialiseret os i netop denne type byggeprojekt.

Vi hjælper med at deponere dit jord

Udover gravearbejde så udfører vi også andre opgavetyper som eksempelvis fjernelse og deponering af forurenet jord. Så har du brug for en kompetent underentreprenør? Så sidder vi klar på telefonen 49 10 94 49 – ring ind og få et uforpligtende tilbud på din opgave allerede i dag.

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os