mail

Skriv til os:

byggeri@esdbyg.dk

phone_2

​Ring til os:​​

49 10 94 49

Kloakarbejde hos autoriseret kloakmester

​Hos ESD Byg & Materiel i Hillerød er vi stolte over at være din autoriseret kloakmester. Vores ekspertise og kapacitet gør, at vi kan udføre alle former for kloakarbejde og kloakservice. I den forbindelse har vi stået for mindre- og større projekter i Hillerød, Frederikssund, Helsingør og resten af Nordsjælland, hvilket gør, at vi kan tage alle typer kloakopgaver ind uanset størrelsen og ambitioner.

Få en skræddersyet kloakservice

Som autoriseret kloakmester har vi over 40 års erfaring med kloakarbejde og som underentreprenør på diverse byggeprojekter, hvor vi blandt andet har lavet gennemgående installationer af avancerede kloaksystemer.

Som husejer er det dit ansvar, at alle afløbsinstallationer på din grund fungerer optimalt. Her står vi som autoriseret kloakfirma klar med vores ekspertise. Vi tilbyder en skræddersyet kloakservice, der passer til dit behov. En fast serviceaftale er den sikreste måde at undgå dyre skader på afløb, kloakledninger, brønde og renseanlæg.

Opdager du en skade på kloaknettet, er vi altid parat til at tage hånd om problemet, så du undgår, at skaderne fører til f.eks. rotteproblemer, fugt- og lugtgener og oversvømmelser. I det daglige kan du selv gøre meget for at forebygge problemer med afløb og kloakker: Hold dæksler og riste fri for jord, blade og andet, der kan stoppe afløbssystemet. 

Kontakt din kloakmester i dag

Vores kloakmester sidder klar til at udarbejde en god pris på kloakarbejde eller hjælpe med andet på telefon 49 10 94 49 eller skriv på mail byggeri@esdbyg.dk. Ring ind allerede i dag og få et uforpligtende tilbud på kloakservice  – vi ser frem til at høre fra dig og samt hjælpe dig med kloakopgaven.

Kontakt os​

Tlf: 4​9 10 94 49

E-mail: byggeri@esdbyg.dk

Borupvej 60 A, plads 1C

3320 Skævinge

Find vej på Google Maps

​Skriv til os

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt os